De Gouden Uil, deel 5: De Vertedering van Jamal Ouariachi

2014-04-13-14.30.53.jpg

Een tasje, een boek, een bladwijzer.  Jouw geschenk is compleet. Deze verpakking is perfect voor boeken en nog veel meer. In deze reeks naar aanleiding van de Gouden Boekenuil selectie verpakken we natuurlijk een boek. En met de restjes maken we een boekenwijzer en wat extra deco op het tasje.

Hoe ga je tewerk?

De afstand tussen de handvaten is de referentie voor de deco op het zakje, dat je zowel vooraan als achteraan voorziet. De uiteinden voorzie je van een zwaluwstaart. Kleef met transparante kleefband het zakje bovenaan tussen de handvaten vast. Plooi de lange strook ( met zwaluwstaarten aan elk uiteinde ) in het midden. Zet de dubbele strook vast. Een deel vooraan, een deel achteraan. Met de restjes decoratief papier geef je het geschenkzakje een speels accent.

Wie graag leest weet dat er altijd bladwijzers tekort zijn. Snij hiervoor een reep papier van je decoratief inpakpapier dat je gebruikte voor je geschenkzakje op maat en lamineer het. Steek het klaar tussen de pagina's van het boek.

Alweer werd ik geïnspireerd door de prachtige dessins van Pepin papier, de 1970s collectie, verkrijgbaar in mijn webshop.