Home made, zelfgemaakt. Daarmee overtref je elk geschenk.

rabarbercello-setting-vierkant.jpg

rabarbercello settingElk jaar is het zo dat je in de moestuin van bepaalde fruitsoorten of groenten veel te veel hebt. Confituur maken, invriezen of steriliseren zijn mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je het hele jaar door van al die overvloed kunt blijven genieten. Probeer bij al die keukendrukte even stil te staan bij het recipiënt waar je alles in opslaat. In het aanbod van Dille en Kamille vindt je mooie bokaaltjes, handige flesjes en retro potten die later op het jaar hun nut als geschenkje kunnen bewijzen. De oogst rabarber van 2 jaar geleden was gigantisch. In het nummer van Delicious vond ik een recept voor rabarbercello waar ik onmiddellijk mee aan de slag kon. Hoog tijd ondertussen om deze flesjes als geschenkje mee te nemen. De labeltjes van Limeshot bewijzen ook hier hun dienst. Het ronde labeltje , 'home made', dat in aanraking kan komen met het likeurtje, heb ik eerst gelamineerd. Het label omheen de fles is bevestigd met Pattex Alleslijm. Het 'home made'-labeltje werd perforeerd en bevestigd met raffia, een veelzijdig, handig en decoratief materiaal. Voor deze gelegenheid heb ik er een eindje mee gevlochten. Het vlechtje maakte een natuurlijke bocht, die ik vastzette met een stukje raffia ( zie foto ). Mooi toch, om af te geven aan de gastheer of gastvrouw? De pousse-café doet ons al meteen uitkijken naar de zomer. En wie weet krijg jij het volgende zomer terug gevuld met vlierbessensiroop? rabarbercello setting vierkant  home made label rabarbercello vierkant  raffia rababercello vierkant

Nodig:

home made drankje, beugelflesje, decoratief etiket  (2 stuks), pattex hobbylijm, lamineerhoesje, lamineertoestel, cuttermesje, schaar, raffia

Fotografie & styling: devriendinnenvanlavraievie