Valentijn restyling 2014

2014-02-17-17.55.03.jpg

2014-02-17 17.58.22Valentijn wordt ten huize gevierd aan de bar in onze eigen keuken. Glaasje bubbles, lekker koken voor elkaar én een geschenkje.  Het schoentje knelde dit jaar bij hét geschenkje. Niet wat het geschenkje zou worden of werd, maar hoe het werd verpakt in de winkel waar ik het kocht. Gezien het motto van "la vraie vie": een zoektocht naar creatieve combinaties die het leven mooier maken, was de oorspronkelijke verpakking volledig naast de kwestie. Ik had juist geteld 10 minuten om de zaak even naar mijn hand te zetten vooraleer mijn man thuiskwam. De vorm, een huis, was al niet echt evident, maar gaf wel meerwaarde aan het cadeau. Ik wou het tot zijn recht laten komen, wat toch wat plooi- en meetskills vereiste. De grote rol bruine kraft die we hier in huis hebben, bracht de oplossing. Bij Hema kocht ik een kaartje met assorti maskingtape. Met de gekleurde tape kan je in een mum van tijd een leuk effect creeëren. Het grove touw in de rij maakte het geheel wat mannelijker. De kleine vlaggetjes aan het touw, gemaakt met kleine stukjes tape, gaven het nogal massieve volume wat luchtigheid. Nog 1 minuut had ik. Net genoeg tijd om het kaartje te bevestigen en het pak'je' een mooie plek te geven. 'n Fijne Valentijn!