La Vraie Vie volgens de Franse Wikipedia

zelfgebreide-kerstbollen.jpg

wiki vraie vieLa Vraie Vie: l'expression sert à qualifier certains styles de vie ou activités jugés plus importants, utiles ou "authentiques". Voor mij is La Vraie Vie, het leven proeven en beleven aan turbo snelheid. Ik hou van drukte, herleef in de stad tussen mensen, kick op doen en ik word enthousiast van kleur en beweging.  Het is dan ook vanzelfsprekend dat ik halt hou bij dingen die mij boeien of uitdagen. Al houden ze maar 1 seconde mijn aandacht, ik kan er misschien mee aan de slag. Want, welk verhaal zit erachter? Hoe is het gemaakt? Hoe voelt het? Steeds opnieuw overvalt me de drang er iets mee te maken of er iets rond te bedenken. Meestal weet ik niet waar ik uit zal komen. Zo verras ik telkens weer mezelf  en  ook wel 's de anderen.

La Vraie Vie is een potje zelfgemaakte confituur met een leuk etiket. La Vraie Vie is een strik gemaakt met de kettingsteek uit een restje wol. La Vraie Vie is je kerstballen gewoon zelf breien als de dokter je 10 dagen platte rust voorschrijft.

zelfgebreide kerstbollenconfituur met etiket en koordje

La Vraie Vie wordt telkens een origineel of inspirerend inpakidee. Ik leg er iets in van mezelf en mijn geschenkje wordt mooier, liever, echter, groter, oprechter en plots nog veel meer waard.